VEELGESTELDE VRAGEN

Antwoorden

Dekking

Voor een schematisch overzicht van de dekkingen, klik hier.

Ook tijdens de fabrieksgarantie kunt u een Route Service+ pakket aanvragen. U breidt de standaard pechhulpdekking binnen de fabrieksgarantie uit met 10 dagen vervangend vervoer (i.p.v. 3 dagen), repatriëring van het voertuig als hij in het buitenland niet tijdig gerepareerd kan worden en vervangende chauffeur als u door ziekte of ongeval niet in staat bent om het voertuig te besturen en er geen inzittende is die het over kan nemen. Lees de exacte voorwaarden van Route Service+. Klik hier voor een schematisch overzicht van de verschillende dekkingen voor pechhulp bij Renault.

Ja dit kan. Bij het aanvragen van het 0-2 pakket van Renault of het 0-3 pakket voor Dacia is het tevens mogelijk om de dekking uit te breiden met de aanhangwagen- en caravanservice.

Speciaal voor Renault rijders is Renault Route Service + ontwikkeld.

Speciaal voor Dacia rijders is Dacia Route Service+ ontwikkeld.

Voor vreemd merk rijders bieden wij geen Route Service+ product.

Allianz Global Assistance is zowel de verzekeraar als de pechhulpverlener achter deze verzekering.

My Renault en GarantiePlus

Klik hier voor een schematisch overzicht van de verschillende dekkingen.

My Renault + is een Loyaliteitsprogramma van Renault en Dacia waarbij u als lid een pasje ontvangt. Hierin is alleen de basisservice van de Renault Route Service opgenomen die uitsluitend van toepassing is in Nederland. Deze houdt in dat u hulp krijgt bij pech onderweg, een eventuele noodreparatie ter plekke of de auto wordt afgesleept naar de dichtstbijzijnde Renault- of Dacia dealer. De extra services van My Renault+ zijn o.a. de gratis APK, gratis winter- en zomercheck, bijvullen vloeistoffen, vervangen van lampen, bandenreparatie en ruitreparatie. Lees de exacte voorwaarden van My Renault +.

Route Service+ is een mobiliteitsservice waarbij u hulp bij pech onderweg ontvangt, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. U sluit dan een verzekering af waarbij u een polis ontvangt. Hierbij heeft u dan ook, naast reparatie ter plekke of afslepen naar de dichtstbijzijnde Renault- of Dacia-dealer, recht op vervangend vervoer of bijv. een hotelovernachting. Lees de exacte de exacte voorwaarden van Route Service+.

Heeft u verder nog vragen over My Renault of My Renault+, lees dan hier nog verder of stel u vraag via vragen@myrenault.nl.

Uiteraard kunt u Route Service+ aanvragen zonder dat u lid bent van My Renault. My Renault is een loyaliteitsprogramma en Route Service+ is een verzekering die u in binnen- en buitenland garandeert van hulp bij pech onderweg. Bent u My Renault + lid? Dan ontvangt u 10% korting bij het aanvragen van Route Service+. U vindt hier nog een overzicht met de verschillen in dekkingen bij My Renault(+) en Route Service+. Heeft u verder nog vragen over My Renault of My Renault+, lees dan hier nog verder of stel u vraag via vragen@myrenault.nl.

Indien er Garantie Plus op uw Renault of Dacia van toepassing is, dan heeft u al recht op hulp bij pech onderweg van de Route Service in binnen- en buitenland. De dekking voor pechhulp van GarantiePlus is gelijk aan de dekking tijdens fabrieksgarantie. Op dit moment bestaat er nog geen Route Service+ pakket ter aanvulling van GarantiePlus. De dekking van Routeservice+ is nagenoeg gelijk aan de dekking voor pechhulp binnen GarantiePlus, met als verschil dat de RS+ ook repatriëring van het voertuig dekt, als de reparatie niet binnen 2 werkdagen kan worden uitgevoerd en 10 dagen vervangend vervoer i.p.v. 3 dagen. Als u niet dubbel verzekerd wenst te zijn, raden wij u aan pas na het verstrijken van de looptijd van GarantiePlus, Route Service+ aan te vragen. Klik hier voor een schematisch overzicht van de verschillende dekkingen voor pechhulp bij Renault.

Vragen over de polis (looptijd, overdraagbaarheid, wijziginen en premie)

Voor de looptijd van 1 jaar, hierbij geldt geen automatische verlenging. Na 1 jaar kunt u Route Service+ opnieuw bij uw Renault- of Dacia-dealer of via de website aanvragen.

Nee, de verzekering loopt af na 1 jaar. Daarna kunt u de verzekering opnieuw bij uw Renault- of Dacia-dealer of via de website aanvragen. U ontvangt hierover van tevoren bericht.

Nee, dit is niet mogelijk. De verzekering komt te vervallen bij een nieuwe tenaamstelling van de auto.

U sluit een pakket af voor 1 jaar. Tijdens de looptijd van de verzekering kunnen extra dekkingen worden afgesloten. Bijvoorbeeld +pakketten op de 5-10, 10-15 en 15-20 pakketten en het aanhanger- & caravanpakket. De extra dekking geldt tot dezelfde datum als de hoofdverzekering. Deze wijzigingen kunnen na afsluiten van de polis alleen via uw Renault- of Dacia-dealer worden doorgevoerd.

Als u uw e-mail adres heeft opgegeven bij de aanvraag, krijgt u, zodra uw aanvraag is verwerkt, per e-mail uw polis opgestuurd. U ontvangt geen pasje.

Via deze site kunt u betalen met iDEAL. Bij uw Renault- of Dacia-dealer kunt u contact of met pin betalen.

U kunt uw polis laten royeren door contact op te nemen via ons contactformulier onder de vemelding "polis royeren".

Afmelden e-mails en sms'jes

Om dit voor u te kunnen regelen, hebben wij uw kenteken en meldcode nodig. Klik hier om u af te melden.

Als u hier uw kenteken en meldcode doorgeeft, benaderen wij u voor deze auto niet meer voor Route Service+.

Andere pechhulpverzekeringen

Lees de exacte voorwaarden van Route Service+. Op basis hiervan kunt u de dekking vergelijken met die van de andere verzekeringen en kunt u een keuze maken. Ook uw Renault- of Dacia-dealer zal u graag adviseren tijdens een bezoek aan de werkplaats. Voor een schematisch overzicht van de dekkingen, klik hier.

Lees de exacte voorwaarden van Route Service+. Op basis hiervan kunt u de dekking vergelijken met die van de andere verzekeringen en kunt u een keuze maken. Ook uw Renault- of Dacia-dealer zal u graag adviseren tijdens een bezoek aan de werkplaats. Voor een schematisch overzicht van de dekkingen, klik hier. Wees met een opzegging altijd zo volledig mogelijk. Hoe duidelijker en vollediger u bent, hoe makkelijker en sneller het is voor het bedrijf dat de opzegging moet verwerken. Dus vermeldt informatie als u die hebt, zoals:

  • Polisnummer van de verzekering / abonnement. Of omschrijf duidelijk om welke verzekering het gaat.
  • Klantnummer
  • NAW gegevens
  • Per wanneer u wenst op te zeggen

De pechhulp zelf

Uw Renault of Dacia wordt altijd afgesleept naar de dichtstbijzijnde Renault- of Dacia-dealer. Indien u afgesleept wilt worden naar uw eigen Renault- of Dacia-dealer, dan kunt u dit ter plaatse bespreken. Afhankelijk van de afstand tot uw dealer kunnen er voor u kosten aan verbonden zijn.

Voor Renault belt u in Nederland RENAULT Route Service+ 0800-0303 en in het buitenland +3120-6535100.

Voor Dacia belt u in Nederland DACIA Route Service+ 0900-999 8700 en in het buitenland +3120-5929733.

Ja, de verzekerde auto is verzekerd als deze is onderhouden door de Renault- of Dacia-dealer. Ongeacht wie er in de auto rijdt, uiteraard moet u wel toestemming geven.

U heeft een creditcard nodig als u van vervangend vervoer gebruik wilt maken. Bij de inzet van vervangend vervoer wordt gebruik gemaakt van huurauto’s waarbij altijd om een creditcard wordt gevraagd.

Waar en wanneer aanvragen

Bij uw Renault- of Dacia-dealer in combinatie met een service- of onderhoudsbeurt of via deze website.

Bij uw Renault- of Dacia-dealer gelijktijdig met de aanschaf van een nieuwe auto, onderhoud, APK, winter- of zomercheck. Of wanneer het u uitkomt via deze site. Voor meer informatie raadpleeg de algemene voorwaarden.

Privacyreglement

Voor RFS is de bescherming van uw persoonsgegevens erg belangrijk. Lees hier meer over dit onderwerp.

Klachten

Klachten over de diensten die door RCI worden verricht kunt u schriftelijk indienen bij RCI Financial Services, Boeingavenue 275, 1119 BD, Schiphol-Rijk.

Klachten over de dekking of over de dienstverlening van de pechhulpverlener kunt u indienen bij Allianz Global Assistance, Poeldijkstraat 4, 1059 VM, Amsterdam.

Meer informatie
Opties
Totaal
Totaal: 9,95 €
Totaal: 23,90 €
Totaal: 23,90 €
Totaal: 44,95 €
Totaal: 58,90 €
Totaal: 58,90 €
Totaal: 49,95 €
Totaal: 57,45 €
Totaal: 63,90 €
Totaal: 71,40 €
Totaal: 54,95 €
Totaal: 64,95 €
Totaal: 68,90 €
Totaal: 78,90 €
Totaal: 59,95 €
Totaal: 74,95 €
Totaal: 73,90 €
Totaal: 88,90 €
Totaal: 19,95 €
Totaal: 33,90 €
Totaal: 33,90 €
Totaal: 44,95 €
Totaal: 58,90 €
Totaal: 58,90 €
Totaal: 49,95 €
Totaal: 57,45 €
Totaal: 63,90 €
Totaal: 71,40 €
Totaal: 54,95 €
Totaal: 64,95 €
Totaal: 68,90 €
Totaal: 78,90 €
Algemene voorwaarden inzien

Neem contact met ons op